Marko Seppä on tarjonnut yrittäjille ja yrittäjyyden edistäjille erilaisia yrityskasvatuspalveluja VCC:n omistajajohtajana vuodesta 1989. Tällä hetkellä hän toimii kanssayrittäjänä kolmessa yrityksessä.

VCC toimii palveluntuottajana kehityshaluisille pk-yrityksille suunnatussa ELY-keskusten yritysten kehittämispalvelussa analyysin ja kasvuun tähtäävän konsultoinnin osa-alueilla.

MarkMan


Kansainvälisesti koeteltua markkinointi-osaamista suomalaisille pk-yrityksille, jotka haluavat nostaa asiakkaat toimintansa keskipis-teeseen. Perustaja Sirpa Seppä on mahdollista kutsua tekemään tilanneanalyysi ja laatimaan kehittämissuunnitelma ELY-rahoituksen tuella.

Marko Seppä on kanssayrittäjä, VCC äänetön yhtiömies

Global Enabler


Pilotointivaiheessa oleva yksityinen ylikansalli-nen yritysrakennusyhtiö, joka nojaa mm. eBRC- ja Global Venture Lab -kokeilujen (2001-2011) tuloksiin (V2C, Kasvun Kiitorata, Kasvu Open, GVL Network). Hankkii hyville yrityksille uu-sia asiakkaita kansainvälisiltä markkinoilta.

Marko Seppä on osakas/hpj, VCC omistajakumppani

Composite Door Corporation


CDC on nuori innovatiivinen oviteollisuusyritys, joka on yhdessä asiakkaidensa kanssa ratkaissut pohjoismaisilla omakoti- ja rivitalomarkkinoilla pitkään vaivanneen ongelman. Syksystä 2014 alkaen on Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa ollut saatavilla säänkestäviä ulko-ovia.

Marko Seppä on iCFO ja VCC osakkeenomistaja© Venture Capital Corporation VCC OyJulkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello